Wednesday, 10 August 2011

Punca kami sekeluarga bergabung!!!!


wah!!! entry mcam keluarge ngah gadoh besar je kan...x de maknenye...(cebik mulut semua)..huhuhu...bile blan ramadhan ni,selain daripada solat berjamaah,ada 1 lagi bende yang mmbuat kan kami sekeluarga bersepakat tok melakukannye bersame-same iaitu...jeng jeng jeng....sinetron para pecari tuhan. Masa mula2 tengok iklan ,cite ni cam x best je tapi bile dah tengok....

super duper beshhhh

Sebenarnye kami tertengok cite ni..baru first time tengok terus jatoh cinta...wink3...ceritanye sngat simple tapi menarik dan kelakar...Aku x pernah menonton jalan cerita  dan idea yang sangat unik macam sinetron ni sebelom ini...kalo tengok cite ni konpem sume orang x bergerak..ayah ak yang x berapa nak join pon bley jadi penunggu setia sinetron ni...salah 1 part yang paling kelakar dalam sinetron ni adalah waktu abang jack,barong ,juki n chealse tertanam abang udin dalam kubur....hahahahaha...(x brape nak feel kelakar sngat..)....lagi 1 bile chealse terlupe yang die pose n slambe je makan gorengan kat tengah jalan...

Tapi.....ramadhan tahun ini dah x de plak cite ni...walopon kat TV HIJRAH ad ,tapi x bape nak feel lah sbb die tayang bkan bulan pose...yang paling beshhh adek ak ade iras ngan juki dlam sinetron 2..kami panggil die adek juki....sian die....jadi saye berdoa semoga para pencari tuhan akan ditayangkan lagi...sambil tadah tangan ni..hehehehe...


siapa yang bce sampai habes dikire budak comel sedunia...k babai...








3 comments:

Cik Mimie said...

tq2 sbb ckp sye comel..hehe
sye bce smpi abes taw..^-^

Haneesa Fuad said...

wah..bagos2..jom lompat bntang 10x...:-)

Cik Mimie said...

lompat bintang 10 kali x cukplah..
hehe